processing

Escola i escoleta S’Olivar

ESCOLETA MUNICIPAL I
CEIP S’OLIVAR DE MOSCARI
Escoleta, de 8h a 16h( primer cicle d’educació infantil)
Escola, de 9h a 14h (segon cicle d’educació infantil i primària)
Serveis de l’escola:
Escoleta matinera de 8h a 9h. i menjador de 14h a 16h.

+ Info

CEIP S’OLIVAR, és el nom de l’escola del nostre poble, Moscari. Aquesta escola és una de les conegudes com a “petites” o “unitàries”, una escola privilegiada, on es pot oferir una educació de qualitat, pel fet de ser petita i ser pocs alumnes. Una escola on cada un de nosaltres, és una part molt important del grup, on “tots” nins, nines, mestres i famílies gaudim de la gran possibilitat d’experiències educatives que ofereix una escola com aquesta.
L’ESCOLETA MUNICIPAL I L’ESCOLA, estan ubicades al mateix edifici, aquests darrers tres anys hem anat millorant cada dia les nostres instal·lacions, i avui en dia, tenim una escola preciosa i amb molt d’encant. La gran sort d’estar al mateix edifici, fa que poguem gaudir de moltes de les experiències junts i enriquir-nos uns dels altres. Per tant, funcionam com un tot, com a comunitat educativa de l’escola S’OLIVAR.
La nostra escola és molt especial, perquè podem atendre les necessitats de tots els infants, a partir d’experiències viscudes i significatives per a ells. Els infants aprenen a treballar de manera cooperativa, a relacionar-se amb infants de la mateixa edat, però també d’altres edats. La qualitat educativa que oferim als nostres alumnes, mitjançant una metodologia globalitzada i una atenció individualitzada, es veu clarament reflectida a les proves d’avaluació que es van realitzant durant el curs.
Al facebook de la nostra escola, C.P.- Escoleta S’Olivar | Facebook , podreu veure fotografies de moltes de les activitats i experiències viscudes, projectes, tallers de cuina, hortet, sortides, festes, i molt més!

El nostre horari és ,de 8h a 16h l’ escoleta ( primer cicle d’educació infantil) i
de 9h a 14h l’ escola (segon cicle d’educació infantil i primària).
Serveis de l’escola: Escoleta matinera de 8h a 9h. i menjador de 14h a 16h.
Per posar-vos en contacte amb nosaltres, podeu cridar a la nostra escola i xerrar amb na Marta, mestra de l’escoleta o na Marga, mestra de l’escola, també amb la presidenta de l’APIMA Mercè Atienza. Si voleu veure la nostra escola, podeu venir a veure’ns.Leave a Comment